We hebben twee heerlijke weken vakantie gehad. De omgeving rond gereden en bekeken, gewandeld, leuke stadjes en dorpjes bezocht, wijn geproefd (en natuurlijk ook een doosje mee naar huis om nog even na te genieten) heerlijk gegeten en nog zoveel meer. Te veel om op te noemen. Kortom onze eerste keer in Italië zal zeker niet de laatste keer zijn. Wat een mooi land en heerlijk warm hier. Het huis was geweldig en van alle gemakken voorzien. En Loes ook een lieve gastvrouw, leuk haar te ontmoeten en ze heeft ons uitstekend geholpen. Nu weer alles inpakken en volgende week weer het normale leven oppakken. Gaat zeker weer lukken na zo'n leuke vakantie.
Bedankt en lieve groeten van Wim en Silvia

Beste Ank en Jack,
Een week lang hebben we mogen genieten van dit huis en de omgeving. Wij hebben het heerlijk gehad in jullie huis, Casa Anna. Een week was te kort om alles te zien en te doen in de prachtige omgeving, maar we hebben ons best gedaan. We hebben Torino en Milano bezocht, het zwembad (met de nieuwe glijbaan) vanwege de hoge temperaturen en het is geen vakantie zonder lekker eten, dus dat hebben we dan ook uitgebreid gedaan. Daarnaast hebben we heerlijke wijnen gekocht bij het wijnhuis. Loes heeft ons meer dan welkom ontvangen en gedurende de hele week bijgestaan als we vragen hadden. Nogmaals bedankt en wie weet, misschien tot een volgende keer.
Groetjes Fam. De Waard

Hallo Loes en Anna,
We willen jullie hartelijk bedanken voor een heerlijke week in Casa Anna! We kwamen hier ter ere van ons 25-jarig huwelijk met kinderen en verloofde. Anna, wat hebben we genoten van jullie huis. De zeer complete inrichting, de ruimte, de diverse zitjes buiten, maar ook de grote hoeveelheid spelletjes en boeken hebben bijgedragen aan een gezellig verblijf. Iedereen heeft het deze week naar zijn zin gehad. De omgeving per auto bekeken en ervan genoten! Dank aan Loes voor de hartelijk ontvangst en het beantwoorden van onze vragen. Bedankt voor de gastvrijheid en de heerlijke wijn!
Warme groeten, André, Thea, Daniël, Anne & Wilmer, Kirstin.

Beste Jack en Anna,
Wij hadden het heerlijk in jullie huis. Wat een prachtige plek! We zijn ook heel prettig ontvangen en wegwijs gemaakt door Loes.
Wij hopen dat we het binnenkort nog een keer goed zullen kunnen overdoen.
Tot een volgende keer,
vriendelijke groeten,
Rob en Karina

Wat een feestje om hier te kunnen zijn! Wat hebben we genoten van jullie huis, zon, de omgeving en de heerlijke wijnen. Alles was aanwezig om volledig tot rust te komen en te kunnen genieten van elkaar. Tess heeft het hier geweldig gehad en het was erg fijn dat alle faciliteiten voor haar aanwezig waren. Het warme welkom van Loes was super en het was fijn te weten dat zij bereikbaar was voor vragen (al hebben we daar geen gebruik van gemaakt, want alles was zo duidelijk ;)
Lieve mensen heel erg bedankt voor alle goede zorgen!
Warme groeten, Patrick, Sanne en Tess.

Beste lieve mensen,
Dank jullie wel voor alles. Wat hebben wij genoten van deze vakantie op de meest perfecte plek in de wereld. Alles was compleet van het begin tot het einde. Twee weken op deze zeer mooie en aangename plek is kort. Alles is compleet, binnen en buiten. Wat een heerlijke rust en privéterras met alle comfort.
Ook alle mooie plaatsen om ons heen zijn goed bereikbaar. Turijn is een prachtige stad met veel te zien en heel mooi weer. Over de culinaire kant kunnen we alleen de meest complete en comfortabele keuken aanbevelen want wij vinden het zelf veel te leuk om zelf te koken. Het waren twee warme weken (ong. 26 graden), maar het huis is warm en koel tegelijk. Ook de hartelijke ontvangst van Loes was perfect. Dus alleen maar: LOF! Wij zullen deze locatie bij iedereen aanprijzen. Alles wat je maar wilt op een prachtige plek in Italië. Dank jullie wel voor de kans om lekker te genieten.

Vele groetjes van ons.
Jeannet en Anton uit Axel

Ank & Jack,
Dank voor jullie gastvrijheid en het mogen verblijven in Casa Anna! Het was een waar genot.
Hier nog een aanbeveling als je Barbaresco wilt proeven: “Le Rocche die Barbari”. Ontzettend aardige meneer.

Lieve groet,
Jaap&Ineke

Twee weken genoten van Piemonte en dit mooie huis. Vrijwel alles wat eerder geschreven is, klopt. Twee weken op zoek geweest naar ‘het restaurant’ en ‘de wijn’. Als aanvulling drie restaurants welke niet eerder zijn genoemd:
Tiboldi in Canale: geweldig mooi terras met dito uitzicht. Keuken: een ster waardig.
San Marco in Canelli: bijna net zo goed.
Angolo del Beato Asti
En als laatste:
De wijn van Tiboldi.

Wilhelmina & Pieter, De Lutte

Anna & Jack,
Heel veel dank dat wij in jullie Casa Anna mochten verblijven. We hebben erg genoten! Onze kids hebben veel plezier beleefd in de tuin; met name Stigge heeft heel wat (kilo)meters afgelegd op z’n loopfiets! Ook het zwembad in Moncalvo was erg leuk. Mooi, verzorgd bad en voor de kleine kinderen genoeg speelplezier! Ons uitstapje naar Celle Ligure (aan zee) was ook zeer geslaagd. Vrienden van ons uit Varese waren er op vakantie; erg leuke middag op het strand beleefd. Datzelfde kunnen we zeggen over Asti; leuke stad met authentieke bar op het centrale plein. Qua racefiets had Ponzano en omgeving voldoende uitdaging op de diverse Piemontese hellingen. De klim naar Ponzano toe trok lekker door en ook van de andere kant, als je via Madonnina rijdt en de klim neem naar het Santuario di Crea, kun je je lekker uitleven! Tot slot hebben we natuurlijk ook nog even een bezoekje gebracht aan Valerio Gaddo, zodat we thuis ook nog lekker van de heerlijke Barbera kunnen genieten.
Hopelijk kunnen er nog veel mensen van dit mooie huis en de geweldige omgeving genieten!
Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid!
Niels, Marit. Stigge en Junne

Wat een lekker stekkie. We hebben genoten! Ook de kids. Vooral van de ijsjes, de pizza’s en de mozzarella. En natuurlijk de wijnen. De ‘on-line’verbinding met Anna als miss Guide was erg welkom en fijn.! Dank en tot een volgende keer!
|Bram, Geertje & kids

Onze eerste kennismaking met Piemonte! Oh, wat een fijne en authentieke streek! Het huis is méér dan geweldig, zo ook de rust en de centrale ligging. Alles begon natuurlijk met het warme welkom eigenlijk in lijn met het persoonlijke en aangename contact per email. Wij hadden onze gloednieuwe e-bikes meegenomen en zijn hier heel erg aan ons trekken gekomen. Als je al wat sportiever fietst, dan is het ook een walhalla.
Mooie dorpjes, lekker tempo, goed weer, heerlijk eten…. Wat wil een mens nog meer? Oh ja, de goede wijnen zou ik nog vergeten! La Canavo (zie wijntips Jack & Anna) is alleen al vanwege de omgeving en de ontvangst de moeite waard (binnen enkele minuten stond er een anti-pastobuffet!) Zelf hebben we ook goede ervaringen met Tenuta La Tenaglia (goede wijnen rond de €7,=).
Nog wat tips:
Supergoed ijs Grazzano Badoglio
Grappa (goed, goedkoop en leuke ontvangst) bij Mazetti in Altavilla
Als echt kookgekken zijn we naar Eataly geweest in Turijn (viel een beetje tegen, goeie markt is minstens zo goed)

Fietsroutes:
1 Ponzano – Perno – Moncalvo – Ponzano (kort rondje)
2 Calliano – Grana – Casorzo – Altavilla – (goede grappa) – Montemagno – Grana – Calliano
3 Casale Monferrato – Corniolo Bricco – Pontestura – Camino – Trino Vercellese – langs Po weer terug (onverhard fietspad en moeilijk te vinden)
4 Ponzano – Serralunga – Madonnina – Cereseto – Sala Monferrato – Ottiglio – Casorzo – Grazzano Badoglio – Moncalvo – Ponzano

We hebben het dus superleuk gehad en komen zeker terug!
Vicky & Edwin uit Boskoop


This place rocks!!
John,
Gladstone, Oregon


Beste Anna & Jack,
Tien hele fijne dagen gehad hier in Ponzano. Genoten van het goede leven in Italië en even heerlijk bijgekomen. Jullie huis is heel comfortabel en compleet en de heerlijke zitjes buiten vragen erom om nog eens een keertje terug te komen. We hebben genoten van het uitzicht vanaf het dakterras. Kom gerust eens voor een (Italiaans) ijsje genieten als jullie in de buurt zijn van Groesbeek! (IJssalon Passione). Bedankt voor de gastvrijheid en graag weer tot een andere keer!
Groeten van Geert, Willeke, Jules en MIchiel.
We hebben ons zeer goed vermaakt in jullie complete huis, lekker gekookt en genoten van de zitjes buiten! Verschillende plaatsjes en wijnboeren bezocht, heel leuk,ook de routes er naartoe en ook nog een paar dagen aan zee geweest. Nogmaals hartelijk dank voor alles!

Ali, Johan, Jannette & Henk-Jan


Anna & Jack,
Voor de tweede keer drie weken in Casa Anna: een thuis in het buitenland. Alles was weer geweldig en onze contacten gezellig!!

Ciao,
Hans & Marjo


We kijken terug op een mooie tijd en hebben ons erg thuis gevoeld in Piemonte en Casa Anna. Voor herhaling vatbaar!
Hartelijke groet, Freek, Rian, Thomas en Marileen.


Vanmorgen onder de kiwiboom aan ons laatste ontbijt in Casa Anna. De week is voorbij gevlogen! We hebben genoten, alle zes, in en rondom het huis.
Het weer was goed, warm, maar in de schaduw met een badje voor de jongsten was het goed te doen. Maarten (2,5) heeft elke ochtend en middag even “ciao-ciao”gezegd tegen de overbuurvrouw. Het huis is goed bevallen. De omgeving is schitterend, te mooi om in een week alles te zien. Wie weet komen we terug….
Groeten, Ada, Gijs, Coen, Miriam, Maarten en Julie.
Ps: bedankt voor de lekkere wijnen in het huis!


Wij hebben echt genoten van jullie huis!! Wij hebben al behoorlijk wat ervaring met het huren van huizen in Italië, maar nog nooit was het zo perfect als bij jullie. Ik denk dat we volgend jaar terug willen komen.

Daniel & Anna, Amsterdam


Na alle lovende woorden die onze voorgangers al aan dit boek toevertrouwden, is het moeilijk niet in superlatieven te vervallen. Het is huis is groot en volledig ingericht en op onze invasie voorbereid. Vier volwassenen, Oma en Opa, de kinderen en kleinkinderen (2 en 5 jaar) vonden hun plekje. Zeker voor de jongsten om veilig te spelen. De gedane suggesties wat wijn betreft opgevolgd en er in ruime mate gebruik van gemaakt. Inderdaad hele goede wijnen. Rest ons nog te bedanken voor de correcte afhandeling en wellicht nog een tweede keer!

Hartelijk groeten, Gré en Ruud (Amstelveen) en Joukje, Raymond, Noah en Ties (Haarlem)


Het is in dit boek al vaak geschreven: Casa Anna is een huis met een zeer complete inrichting, tot in de kleinste details. Om niet in allerlei herhalingen te vervallen zal ik me hier beperken tot enkele restaurant-tips, want (zeer) uitvoerig lunchen hebben we met groot enthousiasme gedaan.
1 In Asti: Campanaro, Via Secondo Aro 30. Absolute topper! Heel aardige eigenaar, spreekt ook Engels.
2 In Alessandria:Osteria della Luna in Brodo, Via Legnano 12 (maandag gesloten)
3 In Casale Monferrato: Osteria Amaretto, Via Cavour 53 en Cicinbarlichin, Via Manetti 34/36
4 Grazzano Badoglio, Il Bapatto, Piazza Cotti 17. Wat eenvoudiger, maar heel goed eten en altijd plaats!
5 Last but not least, in Moncalvo: Corona Reale.
En natuurlijk veel meer, dus we komen wel eens terug!

Maartje & Fred, Hengelo (Ov.)


Als je, zoals wij al voor de vierde keer, in Casa Anna verblijft, dan zou je zeggen: we geven een 10. Nou ja, vooruit een 9,5. Perfectie bestaat niet. Wederom hebben we ons prima vermaakt. Een stapel boeken gelezen, uitstapjes gemaakt en genoten van de goede wijnen en het meestal zelf gefabriceerde eten. Koken is zeker geen straf. Bijzonder was het uitstapje naar wijnboer Valerio Gaddo, hier in de buurt. Je vraagt je eerst af “waar kom ik terecht?” Dan een hartelijk welkom door vier hondjes die de Azienda (en oma) bevolken. En maar wachten tot oma eindelijk naar buiten komt. Praten dan kon ze, maar ze begreep ons nauwelijks. Dus belde ze zoonlief die na tien minuten op de tractor het erf opdraaide. Binnen no time zaten we bij hem in de keuken wijntjes te proeven. Om het voor oma gemakkelijk te maken, kosten alle flessen drie euro. Niet duur gezien de kwaliteit.
Rest ons jullie te bedanken voor de gastvrijheid en tot een volgende keer,

Hartelijke groeten,
Carla en Roelof


Ciao Jack & Anna,
Hartelijk dank voor jullie bovengemiddelde gastvrijheid: het persoonlijk onthaal en de aandacht, tot op subdetailniveau, voor de inrichting van het huis. Al met al was het voor ons hier twee weken La Dolce Vita!

Hartelijk groeten,
Andreus+Margreet en Daisy.


T
oen we aankwamen in Casa Anna werden we meteen hartelijk ontvangen. Onze eerste indruk: wat een leuk en mooi huis met mooie plekjes in de tuin en mooi uitzicht. Het huis is top! Alles aanwezig!
De omgeving is erg mooi, we hebben dan ook veel stadjes bezocht: Asti, Alba, Vercelli en Casale Monferrato en Moncalvo (het schepijs bij Caffe Roma is heel lekker!). We hebben heerlijk gegeten in restaurant Bocca ‘d Oro in Ponzano. Jack & Anna, bedankt voor jullie gastvrijheid en de tips en sms’jes tussendoor.

Gr. Patrice, Ivka, Diede, Jette en Wick


Dear Anna & Jack,

Thank you for your wonderful welcome, your thoughtful suggestions of places to go. Casa Anna is a lovely place to stay. We enjoyed the outdoor area and the very comfortable beds particularly. The restaurants we ate at in the area were all very good, as was the wine, that we also enjoyed every day for lunch and dinner.
Your suggestion of Cascina Zenevrea in Ponzano Monferrato was much appreciated. We enjoyed dinner there on Saturday and Friday night, enjoying the walk there and the downhill home back. The antica Torre trattoria in Barbaresco also was very good for lunch. We will let our friends in Australia know what a lovely place Piedmonte is and pass your details to them. Hopefully you will see more Australians coming to enjoy this lovely part of Italy.

Best Wishes, Barbara, David, Debbe & Kevin
Brisbane, Australia


Casa Anna is fantastisch! We hebben een heerlijke week “Herfst in Piemonte”achter de rug. Niet in de laatste plaats geslaagd door dit heerlijke huis. De omgeving is ook prachtig we hebben diverse wandelingen gemaakt, veel klimmen en dalen maar het uitzicht is steeds bijzonder. Turijn is zeer de moeite waard, een geweldige stad. Maar ook Asti, Alba, Barolo, Bra, Cocconato (heerlijk geluncht bij Cantina del Ponte), Moncalvo en uiteraard wijngoed “La Canova”in Calosso. We nemen een paar dozen van de heerlijke wijn mee naar huis.
Een week is veel te kort om deze omgeving te leren kennen. Wij komen zeker terug. Dank voor de gastvrijheid.

Arrivederci
Rob, Helene, Robin & Maaike uit Udenhout


Het is alweer een jaar geleden dat we Casa Anna bezocht hebben, nu doen we het nog een weekje over maar dan zonder onze honden. Deze week hebben we dan ook alles gedaan wat met twee viervoeters een stuk lastiger geweest zou zijn. We hebben Eataly bezocht (oohh, wat lekker allemaal), het automuseum, het filmmuseum en de Dom met de lijkwade in Turijn. En ook nog het Egyptisch museum; zeer de moeite waard. Ach, wij vertellen niets nieuws, het was gewoon weer een hele week genieten van het huis en alles wat Piemonte te bieden heeft!

Lieve groet, Richard en Fredy


Anna & Jack,
Casa Anna has been a wonderful homebase for our food and wine expeditions here in Piemonte. The house is lovely and comfortable. Each day of our travels ended with wine, cheese and breadsticks underneath the kiwi vines, the sound of church bells and occasionally the clippity-clap of horse hooves. We visited La Canova and found their wines to be outstanding, so much thanks for the tip! We are already talking about a return trip.

With much thanks,
Duane, Dawn, John, Dan and Sandy.


Drie weken in jullie geweldige huis. Jack en Ank wat een ervaring. Schoon, compleet, ruimte! We waren samen en hebben genoten! Van het huis, de zon, de omgeving, Turijn, Milaan en nog meer. We komen graag weer!

Groeten jullie nogmaals
Hans & Marjo
Schiedam


Tja, wat zullen we eens in het gastenboek schrijven…. er is te veel om op te noemen. Laten we toch maar beginnen om jullie, Jack en Anna, te bedanken voor de gastvrijheid en het warme welkom en verder voor de goede zorgen om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We waren hier 2 weken met ons vieren en een kleine week zelfs met z’n zessen.
Een heel andere wereld is het hier. We leefden samen met hagedissen, sprinkhanen, duizendpoten, prachtige vlinders, wespen en ook hoorden we de vogels waarvan we de identiteit niet konden vaststellen n.a.v. hun roep.
Trouwens onderweg bij de rijstvelden van de Po-vlakte ook zilverreigers gezien!
Verder de belangrijkste plaatsen gezien. In Turijn het Egyptisch museum bekeken, dat was de moeite waard!
Moncalvo, Asti en Casale Monferrato waren ook mooi. Maar ook de 23 kapellen bij Serralunga di Crea waren mooi om te zien. Vooral de 2 e week dat we hier waren was het heet. Gelukkig hadden we een geweldig huis van alle gemakken voorzien.

Groeten van Henk, Joke, Sanne, Jan, Erik, Jan, Marloes en Daniël uit Ermelo.

Tip: Let op de talrijke zebra-paden; Italianen steken zomaar over”!! O ja:espresso (caffè) en cappuccino erg goedkoop!


Woning 10
: Zeer ruime woning met diverse leuke plekjes, terras boven en onder de kiwi-struik zijn veel gebruikt.
Tuin 10: In de tuin staan diverse subtropische planten één ervan geeft een cocosgeur? Heerlijk vertoeven!
Omgeving 10: Prachtig zelfs mooier dan de Toscane! Ons idee.
Weer 8: Met uitzondering van woensdagavond warm 32º/33º. Donderdag avond onweer met een beetje regen, daarna weer mooi!
Interieur 10: Luxe en van alle gemakken voorzien.
Milan 8: Stadion aangedaan. Met OV naar centrum. Eerste gedeelte zwart gereden met bus 16 naar tram 16 omdat nergens kaartjes te koop waren. Mooie stad MacDonalds gedaan
Torino: 7 Stadion Juve gezien. Centrum met auto tot Piazza della Republicca, goed te doen. Wij vonden Milaan mooier!
Uit eten: 8 Bar Ristorante Pizzeria Foglia d’Oro; nette tent met goede bediening en inderdaad hele lekkere pizza’s Galgenmaal in Corona Reale in Moncalvo. Uitstekend restaurant.

Dank Fam. Hendriks uit Alphen a/d Rijn


Ons gezin (2volwassenen en 2 zoons van 11 en bijna 9) heeft genoten van twee fantastische weken in jullie heerlijke en zeer compleet & smaakvol ingerichte huis.
Wij zijn onder de indruk van jullie warme en “lekkere”welkom.
Iedere ochtend hebben wij onder het genot van een kop espresso genoten van het prachtige uitzicht. Soms heerlijk in de ochtendzon, soms in de schaduw van de kiwi-boom. Luisterend naar het “gezang”van de krekels, zachte kerkmuziek van de buurbrouw (heeft echt nooit verveeld) of gewoon de stilte! Vervolgens gingen wij er op uit met dank aan jullie tips. Het bezoek aan de wijnboer La Canova was zeer de moeite waard en leerzaam. De jongens mochten de ezel en 2 geiten voeren.
Gelukkig zullen wij thuis ook nog kunnen genieten van zijn heerlijk rode wijn en Spumante.
Ook de steden als Vercelli, Asti, Genua en Turijn zijn zeer de moeite waard. Prachtige kerken en Duomo’s, leuke winkels, gezellig straatjes en lekkere restaurants.
Turijn hebben we 2 keer bezocht. Het tweede bezoek stond in ’t teken van onze zoons. Een bezoek aan het Museo Nationale dell’automobile en het stadion van Juve (Della Alpi) en het prachtige Parco del Valentino.
Guus en Bram vonden het zwembad (inderdaad wel duur) en de zee geweldig. Bovendien zijn we het er helemaal mee eens; de pizza’s van La Foglia d’Oro zijn goddelijk. Het is er iedere avond afgeladen vol, dus reserveren is een must. Dat leerden we van ons eerste bezoek. Gelukkig konden wij de pizza’s ook meenemen. Beide bezoeken waren voor Guus & Bram vervolgens een inspiratiebron om ‘thuis’ restaurantje te spelen.
Kortom, we hebben genoten.

Lieve groeten van Peter& Monique, Guus & Bram

PS; vergeten we toch de prachtige natuur en Crea te vermelden!


Het is alweer de 3 e keer dat we in Casa Anna ‘logeren’. Na een zeer drukke periode in Nederland hebben we lekker een week gerelaxed. Lekker zonnen, lezen, een wijntje op z’n tijd. Kortom we hebben genoten. Het weer was subliem. Onze buurvrouw vond het jammer dat we niet verder kwamen dan ‘buongiorno’ en ‘arrivederci’. We hebben haar beloofd ‘prossimo anõ parlare Italiano’.
Donderdagavond hebben we gezellig met Ank & Jack de EK-voetbalwedstrijd tussen Italië en Duitsland bekeken. In een pizzeria op een heel groot scherm onder het genot van een pizza en wijn. Geweldig dat Italië won en in de finale speelt. Spanje wordt wel een geduchte tegenstander maar kansloos achten wij ze niet. Hoe het afloopt gaan we zondag ervaren in een agriturismo bij Walter Orlando.
Casa Anna is en blijft een geweldig adres en we denken dat er maar een ‘gewoonte’van maken om elk jaar haar te vereren met een bezoek!
Tot de volgende keer!

Carla & Roelof uit Schoonhoven


Beste Anke,
Voorwaar, het was een hele leuke week bij jullie. De accomodatie, de gecreëerde sfeer van het huis en de idyllische ligging droegen daartoe ruimschoots bij. Het ochtendgloren in de ogen, de espresso op de smaakpapillen, vogelgekwetter in het Piemontese lover: op het zonneterras was het elysium op aarde.
We hebben bij jullie Torino, Asti, Moncalvo, Casale, Sacromonte di Crea en Genua en de kust bezocht. De solden in Serravalle waren ook een succes!
De week in cinque terre en Toscane zijn ook heel goed meegevallen al kon de accomodatie by far niet tippen aan wat we bij jullie kregen aangeboden.
...nogmaals dank.

Alain en Janique, Orlando, Elias, Tristan en Enimie
Gent, België


Hoi Jack & Ank,
We hebben een heerlijke week achter de rug. Veel gezien in de buurt, maar ook Milaan, Genua en Turijn hebben we een bezoekje gebracht. Turijn vonden wij een fantastische stad. Het weer was natuurlijk ook grandioos eigenlijk een beetje te heet, maar ja, we moeten wat te klagen hebben. Daar zijn wij Hollanders voor. Vanaf dag 1 was het een mooie en een geslaagde vakantie. Het is al vaak geschreven in dit gastenboek, maar jullie huis is gewoonweg fantastisch! Alles is aanwezig, alles doet het! We hebben heerlijk gelegen in de zon, maar ook nog de ventilator erbij gepakt!
Heel hartelijk dank voor jullie goede zorgen en wij komen vast en zeker terug! Misschien volgend jaar al.

Veel liefs,
Jos & Ellen


Twee weken gaan sneller voorbij dan je wilt. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Helaas, maar het is niet anders.
We hebben heel erg genoten van ons verblijf in Casa Anna. Wat een mooi huis en een schitterende omgeving. Er valt heel veel te zien.
Turijn en Milaan waren erg mooi om te bezoeken, vooral heeeeeeel veel winkels. Maar ook genoeg oudheden.
Genua is een echte aanrader. Mooie haven en veel hele smalle straatjes. En dan nog Asti, Casale en Moncalvo. Mooie oude stadjes met markten en winkels. Alleen wel wennen aan de Italiaanse sluitingstijden.
Al met al hebben we een hele leuke fijne tijd gehad en zullen we zeker nog eens terugkomen. Anna en Jack, heel erg bedankt voor jullie goede zorgen, de fijne tijd en tot gauw.

Silvy, Nita, Bram, Hans


Na de eerste 2 dagen superberoerd weer, hebben we alleen maar mooi weer gehad. We hebben net als vorig jaar genoten van Casa Anna, de mooie omgeving, het heerlijke eten en de lekkere wijn!
Ditmaal o.a. Vercelli, Turijn en Orta San Gulia (aan het Lago d’Orta) bezocht. Zijn verliefd op het mooie en gemoedelijke Turijn en toch ook weer nieuwe landschappen ontdekt in de Monferrato.
Hartelijk groet en tot een volgende keer,

Freek en Mariëtte.


Jack en Ank,
Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid. We hebben enorm genoten van de stilte, de natuur, de panorama’s, de vriendelijke mensen en het lekkere ijs!
Casa Anna was voor ons een echt ‘Palazzo’met heel veel ruimte en een heerlijk keuken. De rondleiding door de plaatselijke tuinen was geweldig en bij het bezoek aan de wijnboer ging een wereld voor ons open. De wijn zal thuis goed smaken!
De zondag begon met koud weer en veel wind, maar daarna hebben we alleen maar heerlijk zonnig weer gehad. Precies goed voor onze uitstapjes naar Genua, Turijn en Asti. De omliggende plaatsjes zijn zeker zo mooi!
Onze laatste dag begon bewolkt, dus mooi weer voor een wandeling. Is uiteindelijk een wandeling van 14 km geworden (de groen bordjes gevolgd). Wat lijkt dan elke kerktoren in de verte op die van Ponzano!
Mille grazie!

Groet,
Arie en Marguerite
OudkarspelEen week voorbij gevlogen:
Zondag: aankomst bij ’t station pizza gehaald.
Maandag: wandeling 703; de jungle bestaat! Niet doen! Moncalvo gezien. ’s Avonds goede penne arriabate tussen de bar en de Shell.
Dinsdag: Milaan in centrum opening geweest nieuwe Ardinea Keukenshowroom (werk). s’Avonds super gegeten in Casale bij ‘Apollo’: pasta’s €2,60/3,20, pizza’s €2,50/5,50, wijn €2,60. Birra Moretti €2,60 66cl etc.
Woensdag: Salone die Mobili Milaan, de keuken en meubelbeurs (werk)
Donderdag: Automuseum en Egyptisch museum (interessant). ’s Avonds gegeten bij ‘Apollo’.
Vrijdag: Even heen-en-weer Amsterdam met vliegtuig (werk). Jessica dagje Casa Anna in ‘t zonnetje.
Zaterdag: Alba Barolo (top!) en La Morra: wijn, hapjes en volksliederen, top!
Zondag: Pasta’s ingekocht bij U2 voor thuis! Kasteel Cereseto illegaal bezocht, indrukwekkend en markt in Cocconato. Als afsluiting eten bij ‘Apollo’. Nu geen zon en terug naar Amsterdam. We komen graag nog eens naar Casa Anna. Rust, fijn en even lekker van Italië genieten. Nu gaan we echt rijden. Jessica wordt wat ongeduldig omdat we klaar zijn om te rijden en ik nog even wat in het boekje schrijf.
Groeten aan Anna en Jack.

Tot ziens!
Vincent & Jessica

 

 

Terug

 

 


Zonnebloemen in Ponzano


Vignale


Italiaanse tomaten


Wijnproeverij in
Calosso


Wijnvaten rollen in
Nizza Monferrato


Tonco


KoolzaadCocconato


Castell'Alfero


Vignale


Rinco


Frinco


Castell'Alfero


Casa Anna


La Canova in Calosso


Castell'Alfero


Poort Casa Anna


Eataly Asti


Madonna della neve
in Castell'Alfero

 

Gastenboek

Klik hier voor gastenboek voorgaande jaren


Ontbijt in de portico


Palio in Asti


Castell'Alfero


Caprese


Ponzano


Fiats 500 Asti


Kiwi's in wording


Kruidenhoekje


Alba


Moncalvo


Zanco


Montiglio


Papavers in mei


Doorkijkje slaapkamer


Pizza in Madonnina


December: uitzicht
vanaf terras Casa Anna


Asti